Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Fishingmarket.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Orice incalcare a dreptului de autor sesizata pe site se va anunta la adresa de email: contact@fishingmarket.ro.

fishingmarket garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul fishingmarket.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului fishingmarket.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Fishingmarket.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul fishingmarket.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Garanția Produselor

Produsele comercializate de către site-ul nostru care beneficiază de condiții de garanție sunt însoțite de certificate de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de producător.
Certificatele de garanție sunt emise de către Fishingmarket.ro
Produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la centrul de service menționat în certificatul de garanție împreună cu factura originală și certificatul de garanție.
Conform legii, produsele ce au însumate intervenții de service de peste 10% din perioada de garanție sau care la o singură intervenție depășesc acestă perioadă, se înlocuiesc cu produse noi, identice.
Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția mărfii pe adresa contact@fishingmarket.ro Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate pentru produsele de folosinta indelungata, potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr.449/2003.

Produse defecte in perioada de garantie
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service  – Fishingmarket.ro., Str.Tincii, Nr. 22, Salonta, Bihor, mentionat pe certificatul de garantie impreuna cu factura originala si certificatul de garantie.

Costurile de expeditie sunt suportate de Fishingmarket.ro:

 • in cazul in care produsul a fost reparat gratuit conform garantiei produselor.
 • in care produsul a fost schimbat in totalitate ca urmare a garantiei produselor.

Costurile de expeditie sunt suportate de client in cazul in care produsul a fost reparat in afara conditiilor de garantie.

Informații Livrare

Important de stiut despre livrarea produselor:

 • www.fishingmarket.ro livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier si GLS.
 • Momentan NU vindem înafara teritoriului României.

      Pentru perioada iulie-decembrie

 • Comenzile receptionate pana in ora 1300 se vor expedia in aceeasi zi, dupa confirmarea stocului, in limita timpului disponibil
 • Comenzile receptionate dupa ora 1600 se vor expedia incepand cu ziua urmatoare, in limita stocului si a timpului disponibil
 • Comenzile se vor expedia numai dupa confirmarea lor telefonica

      Pentru perioada decembrie-iunie

 • Toate comenzile receptionate in ziua curenta, se vor expedia a doua zi lucratoare, datorita volumului mare de comenzi
 • Comenzile se vor expedia numai dupa confirmarea lor telefonica
 • Expedierea comenzilor nu se va face decat dupa ce in prealabil unul din reprezentantii nostri va va contacta pentru comunicarea costurilor si modalitatii de livrare

Costurile de expeditie pot fi:

 • introduse pe factura, separat fata de produsele facturate, caz in care agentul Fan Courier sau GLS va va emite o singura chitanta fara a mai incasa separat costurile de expeditie
 • platite de catre dumneavoastra separat, la primirea coletului, caz in care agentul Fan Courier va emite separat chitanta pentru plata costurilor de expeditie, iar valoarea facturii reprezentand valoarea produselor achizitionate, fara costuri de expeditie.
 • la plasarea comenzii, cu livrare prin Fan Courier aveti posibilitatea sa specificati un interval orar in care doriti sa fie livrate produsele. Un agent Fan Courier o sa va contacteze inainte de livrare
 • termen de livrare la adrese cu km 0: 24-48 ore
 • produsele mari se livreaza doar pana in fata domiciliului, agentul firmei de curierat Fan Courier nu este obligat sa-l duca pana la domiciliu (la etaj)
 • intervalul orar de livrare a produselor prin Fan Courier  este intre 09-17, luni-vineri si sambata intre 09-12
 • coletele expediate la sediul Fan Courier din zona destinatarului pot fi ridicate in termen de 7 zile de cand au ajuns la sediu
 • la preluarea coletului este obligatia clientului de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site
 • puteti deschide coletul doar dupa ce ati platit contravaloarea lui
 • in cazul in care doriti sa deschideti coletul la preluarea acestuia, puteti opta pentru serviciul de deschidere al coletului la primire, pentru care se percepe o taxa de 15 RON. Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa mentionati  operatorului in momentul in care vi se preia comanda.
 • in cazul in care produsele nu corespund calitativ, exista urme, lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier
 • in cazul in care ati ales plata ramburs curierul emite o chitanta pe aceasta suma. In cazul in care factura a fost emisa pe persoana juridica,  va rugam sa  aveti in vedere ca si chitanta emisa de curier sa fie pe aceeasi persoana.
 • in cazul comenzilor de produse care necesita fractionarea acestora (de exemplu folie, agrotextil), precum si a comenzilor care depasesc greutatea de 50 kg, se va achita un avans de 50% din valoarea comenzii, prin emiterea unei facturi proforme, urmand ca diferenta sa fie achitata prin ramburs la primirea coletului.

Atentie !!!

 • in cazul clientilor care au achitat un avans din valoarea comenzii si refuza ridicarea coletului din motive neintemeiate, care nu depind de societatea Fishingmarket, clientul este obligat sa suporte contravaloarea costurilor de transport tur-retur. Astfel, clientului i se va restitui doar difierenta dintre avansul achitat si costurile de transport tur-retur.
 • in cazul clientilor care refuza ridicarea coletelor, fara un motiv intemeiat, societatea Fishingmarket suportand astfel cheltuielile de transport si retur, isi va rezerva dreptul ca, la urmatoarele comenzi ale clientului respectiv, sa i se emita o factura proforma corespunzatoare comenzii inregistrate, pe care acesta o va achita in avans, ulterior urmand sa fie expediata comanda.

Metode de Plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul Fishingmarket folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului:

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.