Detalii
Cu aromele lichide Haldorádó Aroma Tuning putem multiplica atractivitatea momelii noastre de mai multe ori, dar este, de asemenea, extrem de bun pentru aromatizarea semințelor sparte și fierte (înmuiate) și chiar a peletelor. O singură sticlă de aromă este suficientă pentru a aromatiza și aromatiza până la 5-10 kg de furaje.
Aplicarea sa este foarte largă, dar cel mai adesea se folosește turnat pe furaje uscate, prăjituri de porumb sau apa necesară pentru amestecare . Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a face un amestec sub presiune pentru coșul de alimentare. Apoi, chiar și în cantități mici, va fi uimitor!
Aroma foarte concentrată se bazează 100% pe sirop de fructozăcare s-a dovedit a fi un excelent transportator în timpul pescuitului de probă. Siropul dulce se armonizează deosebit de bine cu ingredientele aromei concentrate amestecate cu acesta. Aroma își păstrează locul atât în apă rece, cât și în apă caldă . Se amestecă extrem de bine cu apa indiferent de temperatură. Desigur, cu cât apa este mai caldă, cu atât acest amestec este mai rapid, dar spre deosebire de aromele uleioase, nu „sare” împreună chiar și în apă rece, funcționează cu aceeași eficiență.
Acum este disponibil în 13 arome diferite: Great Carp, Great Amur, Great Devil, Red Demon, Sea Treasure, Honey Brandy, Mustă de brânză, Pește picant, Betyár maghiar, Ananas dulce, Crap sălbatic, Prună sălbatică și Scobar! În plină expansiune Aroma Tuning Brânză mustăți
aroma galben aurie, densă, concentrată, cu miros de brânză concentrată. Mulți oameni știu că cele mai atrăgătoare năluci de mână sunt cele cu aromă de brânză. Indiferent de mreana rafinată, învățată, nu poți rezista. Cu această aromă, putem crește efectul de momeală al momelii noastre cu un ordin de mărime, deoarece profită de derivarea apei de râu pentru a servi drept ghid pentru peștii războinici sălbatici până la momeală. Cea mai eficientă metodă de aplicare este să o adăugați direct la momeală, dar a dat și rezultate excelente în pescuitul nostru de testare când ne-am îmbibat în porumb dulce tradițional cu o zi înainte de pescuit. În astfel de momente, porumbul moale și dulce a absorbit aroma prețioasă și a curs mult timp din aroma brânză, care nu este întotdeauna plăcută pentru nasul uman. Mod excelent de momeală, daca punem cateva boabe de maduva osoasa pe carlig langa porumbul dulce pre-imbibat, pe care l-am scufundat si in aroma cu carligul. În acest caz, se creează un perete seducător care emană aroma brânzei, dar în același timp se deplasează spre fund datorită oaselor. Dacă mreaua o găsește, va apuca momeala cu atâta forță încât vom câștiga să ținem bățul!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.