Detalii
Cu aromele lichide Haldorádó Aroma Tuning putem multiplica atractivitatea momelii noastre de mai multe ori, dar este, de asemenea, extrem de bun pentru aromatizarea semințelor sparte și fierte (înmuiate) și chiar a peletelor. O singură sticlă de aromă este suficientă pentru a aromatiza și aromatiza până la 5-10 kg de furaje.
Aplicarea sa este foarte largă, dar cel mai adesea se folosește turnat pe furaje uscate, prăjituri de porumb sau apa necesară pentru amestecare . Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a face un amestec sub presiune pentru coșul de alimentare. Apoi, chiar și în cantități mici, va fi uimitor!
Aroma foarte concentrată se bazează 100% pe sirop de fructozăcare s-a dovedit a fi un excelent transportator în timpul pescuitului de probă. Siropul dulce se armonizează deosebit de bine cu ingredientele aromei concentrate amestecate cu acesta. Aroma își păstrează locul atât în apă rece, cât și în apă caldă . Se amestecă extrem de bine cu apa indiferent de temperatură. Desigur, cu cât apa este mai caldă, cu atât acest amestec este mai rapid, dar spre deosebire de aromele uleioase, nu „sare” împreună chiar și în apă rece, funcționează cu aceeași eficiență.
Acum este disponibil în 13 arome diferite: Crap mare, Amur mare, Diavolul mare, Demon roșu, Comoara de mare, Rachiu de miere, Mustață de brânză, Pește picant, Betyár maghiar, Ananas dulce, Crap sălbatic, Prune sălbatice și noua delicatețe de râu, Scobar!
În plină expansiune Aroma Tuning Nagy plăticăo culoare maro închis (aproape negru) cu o aromă densă, picantă, mixtă, care și-a dovedit captivitatea extraordinară și efectul selectiv, în special în pescuitul dorit. Parfumul său amintește cel mai mult de fursecurile de Crăciun, un ingredient important al căruia este o combinație de arome numite speculative, care este un amestec de 10 ierburi diferite. Ei bine, această aromă este foarte dovedită nu numai în fabricarea prăjiturilor, ci și în pescuitul cu dorată. Acesta a fost punctul de plecare, acesta a fost dezvoltat în continuare până când a fost obținut rezultatul final dorit. Dintre acestea, scorțișoara, cuișoarele, ghimbirul, vanilia și puszedlii de miere sunt parfumurile dominante, al căror amestec combinat a dus la o aromă nemaivăzută, foarte interesantă. Fiecare ingredient, atunci când este adăugat extrem de covrigi, creează un gust special care
Recenzii
Nu există recenzii până acum.